Profil Perusahaan

fwefwe

Cina 'produsén SLEADING produk optik

Dongguan Zhantuo optik lénsa Co., Ltd nyaeta salah sahiji produsén profésional ngarah di industri optik leuwih ti dasawarsa, ayana di "logistik Center Cina" - Humen. Kalawan aksés transportasi merenah, sakabéh produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional mastikeun sarta greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya. Salaku salah sahiji gaya penting husus di R & D jeung manufaktur rupa tina lensa optik palastik, urang janji nyadiakeun konsumén urang kualitas pangalusna kalawan harga kalapa, pinuh minuhan sarat optik Anjeun.

 Minuhan paménta pasar ngaronjatna, Zhantuo diwanohkeun molding mesin canggih servo suntik, leungeun manipulator, laser motong mesin sarta sajumlah pakakas produksi otomatis sejen, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung produk kualitas salila produksi masal, pikeun mastikeun karaharjaan bisnis Anjeun.

 rentang kami éksténsif produk ngawengku: lénsa HUD, lensa AR, lensa Photoelectricity, kacasoca Olahraga, lensa pelindung Kasalametan, kacamata optik, lensa Windows, produk karajinan acrylic. Loba dipaké dina otomotif, éléktronika IT, Photoelectricity, olahraga outdoor, kontrol Seuneu, panyalindungan Buruh, Kacamata, expenses pepegatan, bungkusan, industri Témbongkeun.

Owing kana kualitas urang unggul, harga kalapa, pangiriman ajakan sarta layanan profésional, urang ngadegkeun hubungan dagang istilah ramah tur panjang kalayan loba klien di Éropa, AS, Amérika Kidul, Wétan Tengah sarta pasar utama lianna di dunya.

zdvds

Produk

Zhantuo optik lénsa Co., Ltd keur nasabah domestik jeung luar nagri kalayan produksi suntik molding jeung ngolah tina lens.Including handap rupa runtuyan: lénsa HUD, lensa AR, lensa Photoelectricity, goggels Olahraga, Kasalametan lénsa pelindung, galsses optik, lensa Windows, produk karajinan acrylic, sarta loba dipaké dina Automotive, IT éléktronika, Photoelectricity, olahraga outdoor, kontrol Seuneu, panyalindungan Buruh, Kacamata, expenses pepegatan, bungkusan na Témbongkeun, jsb

zvcsadv

Panalungtikan sarta pamekaran

Zhantuo optik lénsa Co., Ltd fokus dina ngembangkeun produk anyar, kaasup satengah ransmission na satengah tampilan cerminan layar tina lensa HUD, lensa adjustable sarta pola coated lenses sababaraha téknologi core di industri tingkat ngarah, sarta boga seveal patent.We ekslusif ogé neuleuman paménta industri leuwih pikeun lénsa, ngartos trend pasar panganyarna, nungkulan kasusah teknis, ku kituna pikeun ngawujudkeun tumuwuhna diri.

qweqwe

kualitas

Zhantuo optik lénsa Co., Ltd nurutkeun sistem kadali kualitas ISO9001, nerapkeun efisiensi produksi tinggi na kualitas request.For bahan asup, pamrosésan, inspeksi kualitas, mastikeun ngadalikeun unggal link proses, pikeun mastikeun yén produk minuhan sarat pangiriman customer sarta nguji kana tina spesifikasi requirements.Attention mun jéntré kadali, ngokolakeun sumanget pragmatis nu pagawe sarta profesionalisme, narékahan pikeun nunda hal katuhu pertama kali, nyaeta komitmen urang pikeun sumber kualitas produk énergi.

fwegfer

Kauntungannana

Zhantuo optik lénsa Co., Ltd salaku produsén a, nyaéta bahan baku purchasing langsung, produksi masal pikeun tabungan ngarugikeun, manajemén sumber boga kamampuh pikeun ngadalikeun pangiriman, pangiriman on time.At waktu nu sarua, Zhantuo optik lénsa Co., Ltd boga leuwih ti 10 taun pangalaman dina widang lenses optik plastik, pesenan diprediksi na leyuran pikeun sagala rupa kasusah tina produksi, pikeun ngurangan résiko tina masalah atawa lumangsungna kamungkinan.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !