FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Ngeunaan Produk Émbaran

produk nu ngahasilkeun?

Produk optik utama urang téh sagala jinis lénsa buleud sarta non buleud, lensa VR 3D, lensa LED, produk transparan acrylic ( karya seni, rumah tangga tur hotél suplai, tulis, artikel ngeunaan pamakéan sapopoé, jsb ) , HUD lénsa proyéksi, helm kaamanan  visors, lensa olah raga (ski kacasoca lénsa, lensa ngojay, sapédah lénsa balap), lensa kacamata, lensa pelindung Industrial, Rupa-rupa lenses permukaan melengkung husus ngawangun, produk plastik, sarta molds.

Bisa anjeun nyadiakeun produksi OEM?

Sumuhun, urang bisa. Urang tiasa ngalakukeun manufaktur kapang, produksi jeung ngolah jasa terpadu nurutkeun gambar klien 'atawa sampel.

Naha anjeun bisa dirancang pikeun urang?

Yakin, Lamun disadiakeun kami pamanggih anjeun sarta parameter patali kami bakal ngatur sarta dokumén lengkep design nungguan pikeun konfirmasi anjeun. Sateuacan ordo urang ngecas fee design, tapi dina mangsa produksi masal, urang bakal mulang ka kos design Anjeun.

karajinan anu bisa ngagunakeun dina produksi?

Nguatkeun: Pikeun nyegah produk ti scratch, ngagem, sarta anti dampak

Dyeing: Tambahkeun pigmén dina bahan atah, nyieun produk kalawan kelir béda

Electroplating: ngahasilkeun kelir gradién, kelir pérak Cai, kelir multicolored , Pola plating, jsb keur efek beungeut geulis.

Palapis: Ngagunakeun pilem na vakum ipis optik téhnologi, dina beungeut produk plating pilem anti UV, pilem AR, pilem anti sidik, jsb

Kumaha upami muatan sampel sarta pangiriman?

muatan sampel dumasar kana produk husus, upami éta produksi badag, urang bisa balik deui ka fee Vérsi sampel pikeun anjeun di biaya produk.

Saatos fee Vérsi sampel payed, klien ngirimkeun kami file konpirmasi / email, dumasar kana pajeulitna produk, urang evaluate periode paeh eksperimen na proofing waktos. pangiriman Vérsi sampel mangrupakeun 5 nepi ka 10 poé biasa. Lamun perlu sampel inventory pikeun mastikeun kualitas, urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel haratis, anjeun ngan butuh mayar expenses angkot.

Ngirim sampel ku TNT , UPS , FedEX , DHL Express.

Dupi anjeun gaduh kapang pikeun sakabéh némbongkeun produk?

The gambar dina ramatloka anu dihasilkeun ku pabrik, Ngan ditawarkeun salaku rujukan, lamun rék uninga langkung rinci punten menta salesman urang.

Sabaraha lami nya periode kapang ngahasilkeun?

Numutkeun ukuran na pajeulitna produk nangtukeun hiji set tunggal waktu kapang lawang na waktos finish, nurutkeun sarat anu pesenan jeung konsumén ka assess jumlah kapang rohangan sarta nyalin angka kapang. Sanggeus nangtukeun sampel atawa teken, siklus kapang manufaktur Umum pikeun 20-30 poé.

What is the MOQ?

Kuantitas minimum urutan nyaeta 3k, Urang ogé ngabagéakeun saeutik pesenan kompleks, tapi harga bakal leuwih luhur. Lamun pesenan nu badag, urang bisa meunang nguntungkeun harga bahan baku jeung ngurangan waragad manajemén, sangkan bisa nyadiakeun harga langkung mirah.

Sabaraha lami waktos pangiriman?

Numutkeun jaman kapang, kuantitas urutan na susunan urutan, umum urang bakal Pangiriman produk dina 20 poé sanggeus nyieun mold.Delivery produk. catetan pangalusna kami téh 50000 dina 1day pikeun lénsa VR

Naon cara pangiriman anjeun?

Umum EXW, FOB, CIF, jsb

Naon certifications anjeun?

ISO9001, SGS laporan nguji sarta leuwih, nu mastikeun sakabeh produk kamajuan produksi lancar.

ngeunaan Patment

naon mayar éta?

Kami hiji anggota Alibaba Trade jaminan nu layanan anyar disadiakeun ku Alibaba, safeguarding pembayaran meuli pikeun suppliers pikeun mastikeun suppliers minuhan kawajiban maranéhanana ngeunaan pangiriman urutan na kualitas produk. Anjeun tiasa mayar ku pamayaran on alibaba, atawa make paypal. barang badag urang ngadopsi T / T 30% deposit mayar, kasaimbangan dibayar ngalawan salinan bl.

Ngeunaan The pengiriman barang Émbaran

Dupi ieu kami nganggo agén pengiriman barang urang sorangan?

Sumuhun, Anjeun tiasa. Urang kungsi cooperated kalawan loba forwarders. Lamun perlu, bisa nyarankeun sababaraha forwarders ka anjeun jeung anjeun bisa ngabandingkeun harga na jasa.

port kami tina kiriman?

Humen / Shenzhen / Hongkong

Mun kuring rék didatangan pabrik anjeun, Mana teh pangcaketna bandara internasional atanapi bandara domestik?

Bandara Internasional Shenzhen Bao'an teh pangcaketna bandara, Bandara Internasional Guangzhou- Baiyun nyaéta saeutik jauh. Mangga ngabejaan urang saméméh anjeun ngadatangan kami bakal ngatur supir keur nyokot anjeun nepi.

Ngeunaan Prosedur Orde

Ngeunaan Prosedur Orde

1, Panalungtikan-Profesional petik

2, Konfirmasi harga, kalungguhan waktos, karya seni, istilah mayar jeung sajabana

3, Penjualan kirimkeun ka Proforma invoice kalawan segel.

4, customer sangkan mayar keur deposit atawa sampel fee na kirimkeun kami resi Bank.

5, Produksi mimiti Panggung-ngawartosan ka klien nu kami geus ngagaduhan mayar éta, Jeung bakal nyieun sampel nurutkeun pamundut anjeun, ngirim Anjeun poto atawa Sampel mun meunang persetujuan Anjeun. Saatos persetujuan, urang ngawartosan yen urang baris ngatur produksi & ngawartosan estimasi waktos.

6, produksi-kirimkeun Tengah poto pikeun némbongkeun garis produksi nu tiasa ningali produk anjeun dina. Konfirmasi waktu pangiriman estimasi deui.

7, Ahir Produksi-Massa produk produksi poto sarta sampel bakal dikirim ka anjeun pikeun persetujuan, Anjeun ogé bisa ngatur Inspection pihak katilu.

8, Klién sangkan mayar keur kasaimbangan sarta kami ngatur barang pengiriman barang.

9 Orde bisa ngomong "finish" mun anjeun nampi barang tur nyugemakeun sareng maranehna.

Eupan balik ka kami ngeunaan Quality, Service, Pasar eupan balik & saran. Tur urang tiasa ngalakukeun hadé.

Kauntungan urang:

pas waktuna

kami rancang a. Simkuring gaduh kapang lengkep jeung parabot ngahasilkeun otomatis, éta ensures kami miboga kamampuh pikeun ngalakonan jadwal produksi pikeun pangiriman pas waktuna.

10 taun Garapan

urang kudu leuwih pangalaman 10 taun di industri ieu. Éta hartina bisa nilik masalah keur pesenan jeung produksi. Ku sabab eta bakal mastikeun pikeun deduce résiko kaayaan goréng lumangsung.

Nunjuk ka nunjuk Service

aya hiji jualan ngagambarkeun nu bakal ngawula ka anjeun ti panalungtikan ka produk shipped kaluar. Salila prosés, Anjeun ngan perlu sawala kalayan anjeunna pikeun sakabéh masalah na jalan ngaheéat loba waktu.

ketat QC

pikeun tiap urutan, inspeksi ketat bakal dilumangsungkeun ku departemen QC saméméh ongkos. Kualitas goréng jeung kaayaan bakal merlukeun dibedah dina panto.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !