Gambar Company

fwefwe

CHINA 'Produsen SLEADING OF PRODUCTS OPTICAL

Dongguan Zhantuo Optical Jarak Co., Ltd iku salah siji saka Produsèn profesional anjog ing industri optik luwih saka puluh, dumunung ing "Logistic Center of China" - Humen. Kanthi akses transportasi trep, kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional strictly lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya. Minangka salah siji pasukan penting specialized ing R & D lan Manufaktur macem-macem lensa optik plastik, kita janji kanggo nyedhiyani pelanggan kita kualitas apik karo rega competitive, kanthi syarat optik Panjenengan.

 Kanggo ketemu dikarepake pasar nambah, Zhantuo ngenalaken ngecor mesin majeng servo injeksi, penyelundupan manipulator, laser nglereni mesin lan sawetara peralatan produksi otomatis liyane, nemen nambah efficiency produksi lan produk kualitas sak produksi massa, kanggo mesthekake kamakmuran bisnis.

 sawetara kita ekstensif produk kalebu: lensa HUD, lensa AR, lensa Photoelectricity, mripat Sports, lensa protèktif Safety, kaca tingal Optical, lensa Windows, produk kerajinan Acrylic. Digunakake digunakake ing automotive, electronics IT, Photoelectricity, olahraga Outdoor, kontrol Fire, pangayoman Buruh, Kacamata, expenses Daily, Packaging, industri Tampilan.

Amerga kualitas unggul, competitive price, pengiriman pituduh lan layanan profesional, kita diadegaké sesambetan perdagangan term loropaken lan dawa karo akeh klien ing Eropah, USA, Amerika Kidul, Timur Tengah lan pasar utama ing donya.

zdvds

Products

Zhantuo Optical Jarak Co., ltd kanggo pelanggan domestik lan manca karo produksi injeksi ngecor lan Processing saka lens.Including ngisor macem-macem seri: lensa HUD, lensa AR, lensa Photoelectricity, goggels Sports, Safety lensa protèktif, galsses Optical, lensa Windows, produk kerajinan acrylic, lan sacara wiyar dipigunakaké ing Automotive, IT electronics, Photoelectricity, olahraga Outdoor, kontrol Fire, pangayoman Buruh, Kacamata, expenses Daily, Packaging lan Tampilan, etc.

zvcsadv

Riset lan pangembangan

Zhantuo Optical Jarak Co., Ltd fokus ing pangembangan prodhuk New, kalebu setengah ransmission lan setengah tampilan bayangan layar saka lensa HUD, lensa luwes lan pola ditutupi lensa sawetara teknologi inti ing industri tingkat anjog, lan wis seveal patent.We eksklusif uga njelajah dikarepake industri liyane kanggo lensa, ngerti gaya pasar anyar, kanggo ngalahake tèknis supaya minangka éling wutah poto.

qweqwe

Quality

Zhantuo Optical Jarak Co., Ltd miturut sistem kontrol kualitas ISO9001, ngleksanakake efficiency produksi dhuwur lan kualitas request.For materi mlebu, Processing, pengawasan kualitas, strictly ngontrol saben link saka proses, kanggo mesthekake yen produk syarat pangiriman customer lan uji saka specification requirements.Attention kanggo rinci kontrol, cultivate roh pragmatic pegawe lan profesionalisme, usaha kanggo sijine iku tengen pisanan, prasetya kita sumber kualitas produk saka energi.

fwegfer

Advantage

Zhantuo Optical Jarak Co., Ltd Produsèn, iku bahan mentahan purchasing langsung, produksi massal tabungan biaya, Manajemen sumber nduweni kemampuan kanggo ngontrol delivery, layang ing time.At ing wektu sing padha, Zhantuo Optical Jarak Co., Ltd wis luwih saka 10 taun pengalaman ing lapangan lensa optik plastik, pesenan katebak lan solusi kanggo macem-macem kangelan produksi, kanggo ngurangi risiko masalah utawa kedadeyan kemungkinan.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Plane

WhatsApp Online Chat !