FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

About Products Informasi

produk sing gawé?

Produk optik utama kita kabeh jinis lensa bundher lan non bundher, lensa VR 3D, lensa LED, produk transparent acrylic ( karya seni, kluwarga lan hotel Penyetor, nulis, artikel saka saben dinten nggunakake, lan sapiturute ) , HUD lensa nggambarake, helem safety  Visors, lensa olahraga (Ski Goggles Jarak, lensa Kolam, Bicycle lensa racing), lensa Sunglasses, lensa protèktif Industrial, Various lensa lumahing sudhut mlengkung khusus-shaped, produk plastik, lan Molds.

Apa sing nyedhiyani produksi OEM?

Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake Manufaktur Mold, produksi lan Processing saka layanan Integrasi miturut gambar klien 'utawa conto.

Apa sampeyan bisa dirancang kanggo kita?

Manawa, Yen kasedhiya kita gagasan lan paramèter sing gegandhengan, kita bakal ngatur lan dokumen lengkap desain Enteni konfirmaside. Sadurunge supaya kita bakal ngisi ragad desain, nanging sak produksi massa, kita bakal bali biaya desain.

pakaryan kang kita bisa digunakake ing produksi?

Ngiyataken: Kanggo nyegah prodhuk saka ngeruk, nyandhang, lan anti impact

Dyeing: Tambah pigmen ing materi mentahan, nggawe produk karo werna

Engraving: Gawé werna jurang pemisah, werna perak Water, werna multicolored , Pola plating, etc kanggo efek lumahing ayu.

Coating: Nggunakake film lan vakum lancip optik teknologi, ing lumahing produk plating film anti UV, film AR, film anti driji, etc.

Apa bab daya sampel lan pangiriman?

daya Sample miturut produk tartamtu, yen produksi gedhe, kita bisa bali ragad versi sampel sing ing biaya prodhuk.

Sawise ragad versi sampel payed, klien dikirim kita file konfirmasi / email, miturut kerumitan prodhuk, kita ngira-ngira periode die eksperimen lan proofing wektu. layang versi Sample 5 kanggo 10 dina umum. Yen sampeyan perlu sampel persediaan kanggo konfirmasi kualitas, kita bisa nyedhiyani sampeyan Sample for free, sampeyan mung kudu mbayar expenses transportasi.

Ngirim conto dening TNT , UPS , FedEx , DHL Express.

Aja duwe jamur kanggo kabeh nuduhake produk?

Gambar ing situs web sing diprodhuksi dening pabrik, Mung ana minangka referensi, yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci mangga takon sales kita.

Suwene punika wektu jamur pametumu?

Miturut ukuran lan kerumitan prodhuk kanggo nemtokake sawijining sèt wektu jamur opening lan wektu Rampung, miturut syarat pesenan lan pelanggan kanggo netepke nomer jamur growong lan nyalin nomer jamur. Sawise nentokake sampel utawa teken, siklus jamur Manufaktur Umum kanggo 20-30 dina.

Apa MOQ?

Jumlahe minimal order punika 3K, We uga welcome jumlah cilik saka pesenan Komplek, nanging rega bakal luwih. Yen pesenan sing ageng, kita bisa njaluk sarujuk prices bahan baku lan ngurangi biaya Manajemen, supaya kita bisa nyedhiyani rega sing luwih murah.

Suwene wektu pangiriman?

Miturut wektu jamur, jumlah supaya nglegena ing urutan, umum kita bakal Delivery produk ing 20 dina sawise nggawe mold.Delivery produk. rekaman paling kita 50000 ing 1day kanggo lensa VR

Apa cara layang Panjenengan?

Umum EXW, FOB, CIF, etc.

Apa sertifikasi Panjenengan?

ISO9001, SGS laporan testing lan liyane, kang nggawe manawa kabeh produk proses produksi lancar.

About Patment

apa bayaran?

We are a anggota Alibaba Trade Assurance kang layanan anyar kasedhiya dening Alibaba, conto pembayaran panuku kang Penyetor kanggo mesthekake supplier nepaki kewajiban sing gegayutan layang supaya lan kualitas prodhuk. Sampeyan bisa mbayar pembayaran ing alibaba, utawa nggunakake paypal. barang gedhe kita nganggo T / T 30% simpenan mbayar, imbangan mbayar marang salinan BL.

Prakawis Shipping Informasi

Bisa digunakake agen kapal kita dhewe?

Ya, sampeyan bisa. Kita wis cooperated karo akeh forwarders. Yen sampeyan perlu, kita bisa menehi rekomendasi sawetara forwarders kanggo sampeyan lan sampeyan bisa mbandhingaké prices lan layanan.

port kita pangiriman?

Humen / Shenzhen / Hong Kong

Yen aku arep bukak pabrik Panjenengan, Kang iku paling cedhak bandara internasional utawa bandara domestik?

International Airport Shenzhen Bao'an iku paling cedhak Airport, Langkawi International Airport Guangzhou- Baiyun punika sethitik adoh. Mangga marang kita sadurunge ngunjungi, kita bakal ngatur driver kanggo Pick sampeyan munggah.

About Prosedur Order

About Prosedur Order

1, Inquiry-Professional petik

2, Konfirmasi rega, timbal wektu, kriya, tembung pembayaran etc.

3, Sales ngirim Proforma Invoice karo segel.

4, customer nggawe bayaran kanggo simpenan utawa sampel ragad lan ngirim kita panrimo Bank.

5, Produksi Initial Stage-Ngandhani klien sing wis tak bayaran, lan bakal nggawe sampel miturut penjenengan, ngirim foto utawa Samples kanggo njaluk persetujuan Panjenengan. Sawisé disetujoni, kita ngandhani kita bakal ngatur produksi & ngandhani wektu kira-kira.

6, produksi ngirim Tengah photos kanggo nuduhake baris produksi sing bisa ndeleng produk ing. Konfirmasi wektu pangiriman kira-kira maneh.

7 End Produksi-Massa produk produksi foto lan conto bakal ngutus disetujoni, sampeyan uga bisa ngatur pengawasan pihak katelu.

8, Klien nggawe pembayaran kanggo imbangan lan kita ngatur barang kapal.

9, Order bisa ngomong "Rampung" nalika sampeyan nampa barang lan marem karo wong-wong mau.

Saran kanggo kita bab Quality, Service, Market saran & Suggestion. Lan kita bisa apa luwih apik.

Advantage kita:

Punctual

kita Industri a. We kudu jamur lengkap lan peralatan pametumu otomatis, iku njamin kita duwe kemampuan kanggo nindakake jadwal produksi kanggo pangiriman punctual.

10-taun Pengalaman

kita kudu liwat pengalaman 10 taun ing industri. Sing ateges kita bisa pratinjau masalah kanggo pesenan lan produksi. Mulane, iku bakal nggawe manawa kanggo deduce risiko kahanan ala kanggo kelakon.

Point kanggo Point Service

ana siji sales nggantosi sing bakal ngawula saka panaliten kanggo produk mlebukake metu. Sajrone proses, sampeyan mung kudu rembugan karo wong kanggo kabeh masalah lan cara nyimpen akeh wektu.

ketat QC

kanggo saben urutan, pengawasan ketat bakal digawa metu dening departemen QC sadurunge kapal. Kualitas ala lan kahanan bakal nyingkiri ing lawang.

Arep digarap US?


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Plane

WhatsApp Online Chat !